изгрев-в къмпинг-айлякъ

Слънце, море и бленуван релакс...

Щастието се крие в малките, но истински неща, затова къмпинг АйлякЪ ви предлага разнообразни възможности за вълнуващи преживявания и пълноценна почивка. Морето е само на крачка от вас и можете да се насладите на слънчевите лъчи от красивия плаж или да си почивате на сянка в бивака. 

На 5 минути път кола се намира вилна зона Росенец, където може да се разходите в гората, или да посетите някои от ресторантите там.  Също така добър избор е да си организирате дневна екскурзия до Черноморец, Созопол или Бургас, или да отидете с лодка до остров Анастасия. Избора от различни спортни занимания като  колоездене, гмуркане и джогинг може да разнообразява ежедневните ви дейности.

развлечения-около-къмпинг

Мечтаната ваканция е тук при нас

Свързващият локален път се явява значително удобство и за любители на колоезденето. Съвсем близо се намира и забележителният Замък в Равадиново. А ако обърнем поглед към морето, се открива гледка към мистичния остров Света Анастасия, до който се стига за 5 мин. с лодка. Островът предлага ресторант, музей, църква и Лекарна, а може и просто да отскочите, за да си наберете миди от скалите.

Топло посрещане и истински уют

Можете да разчитате на приятелска атмосфера на гостоприемство, топлина и уют по време на целия си престой в къмпинга. Ние и всички наши гости уважаваме личното пространство на другите, съобразявайки се с нуждите от почивка и уединение на всеки. През времето, в което сте в къмпинг АйлякЪ, това е вашият дом и сме сигурни, че ще се влюбите в него!

уют-в-къмпинг-айлякъ
забавни-игри

Истинска забава и незабравимо преживяване и за най-малките

Децата са изключително сетивни и адаптивни. Те имат от нужда от простор, слънце, усещане за свобода, игри, приключения и вълнуващи емоции, които да споделят с други деца. Къмпингът провокира тяхното въображение и креативност, възпитава нови умения за комуникация, създава приятелства и е може би най-забавният начин да бъде прекарано лятото. В същото време, престоят в къмпинга учи децата на отговорност, уважение към другите и любов към природата. Подарете всичко това на своето дете – създайте у него незабравими и мили спомени!

Защо да изберете къмпинг АйлякЪ ?

  • Тихият и плитък залив е напълно безопасен за деца;
  • Равнинният терен и значителните отстояния между парцелите, даващи лесен достъп до морето. 
  • Възможност за изграждане на самостоятелни бани и тоалетни към всеки терен.
  • Спирка на междуградски транспорт на 400 м.
развлечения-в-къмпинг-айлякъ